OD ZÁŘÍ 2022 PŘIJÍMÁME NOVÉ DĚTI!

Chcete, aby Vaše dítě bylo zdravé, silné a spokojené a hledáte pro něj školku v přírodě?

Přihlaste ho k nám, do Šalamounkova Dvorečku. Do lesa to máme pár kroků…

 

Nabízíme celotýdenní provoz lesního klubu v malebném údolí řeky Doubravy na Horním Mlýně kousek za Chotěboří. Každý den a za každého počasí podnikáme výpravy do okolních lesů a odpoledne trávíme na dvorečku lesního klubu. Jako zázemí nám slouží týpí a maringotka, kde v teple svačíme, obědváme, odpočíváme a tvoříme.

 

Přijímáme děti ve věku od 3 do 6 let do skupiny 15 dětí. Po domluvě přijímáme i děti mladší tří let. Docházku k nám je možné upravit podle potřeb dítěte – od jednoho dne v týdnu až po celotýdenní.

 

Náš přístup a koncept je postaven zejména na láskyplném přijetí dětí. Uvádíme je do života s důvěrou, že svět kolem nás je dobrý. Společně se učíme kladnému vztahu a úctě ke všemu živému, k lidské práci a tvořivosti. Nekonečnou inspirací je nám koloběh a rytmus přírody, tradiční pojetí života a lidových svátků.

 

Po domluvě je možné nás navštívit a strávit s námi pár hodin nebo třeba celý den.

Další informace najdete na webových stránkách lesního klubu www.salamounkuvdvorecek.cz nebo na faceboku/Šalamounkuv Dvoreček

 

Kontaktovat nás můžete na emailové adrese Salamounkuvdvorecek@email.cz nebo na telefonním čísle 737501453.

 

Těšíme se na Vás!

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>